Новини

ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА ПЛАН-СМЕТКА ЗА НЕОБХОДИМИТЕ РАЗХОДИ ЗА ТБО ПРЕЗ 2022 Г. И ОПРЕДЕЛЯНЕ РАЗМЕРА НА ТБО ЗА ЖИЛИЩНИ И НЕЖИЛИЩНИ ИМОТИ НА ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В ОБЩИНА СЕПТЕМВРИ

ПОКАНА

 

за участие в обществено обсъждане на План - сметка за необходимите разходи за битови отпадъци през 2022 год. и определяне на размера на таксата за битови отпадъци за жилищни и нежилищни имоти на физически и юридически лица на територията на Община Септември

 

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,

 

През месец ноември 2021 г. предстои приемането на План-сметка за необходимите разходи за битови отпадъци през 2022 год. и определяне на размера на таксата за битови отпадъци за жилищни и нежилищни имоти на физически и юридически лица на територията на Община Септември. Това става след широко обществено обсъждане с местната общност, за да може да се вземат предвид мненията, препоръките и предложенията на гражданите, бизнеса и неправителствените организации.

Каним Ви да участвате в общественото обсъждане на План-сметката за необходимите разходи за битови отпадъци през 2022 год. и определяне на размера на таксата за битови отпадъци за жилищни и нежилищни имоти на физически и юридически лица на територията на Община Септември преди приемането им от общинския съвет.

ОБЩЕСТВЕНОТО ОБСЪЖДАНЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 15-ти ноември 2021 г. година от 13:30 часа в Народно читалище “Отец Паисий 1910” гр. Септември (Обновеното кино), гр. Септември, бул. “България” № 147.

В сайтовете на общинския съвет (obs.septemvri.org) и на общината (www.septemvri.bg) в интернет са публикувани материалите за обсъждането. Екземпляр от същите материали можете да намерите в Центъра за информация и услуги на гражданите и в деловодството на общинския съвет.

Мнения, предложения и становища изпращайте на електрона поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и в деловодството на общината и общинския съвет до 26.11.2021 г.

 

Документация:

1. Доклад;

2. Приложение 1 “План-сметка за 2022 г.;

3. Приложение 2 “Размер на таксата битови отпадъци за територията на Община Септември”;

4. Проект за решение.